Birou accidente ușoare București – Ilfov

Un accident ușor, în care 2 autoturisme s-au tamponat fără să existe alte pagube, se poate soluționa simplu, pe cale amiabilă.
Dacă ai fost implicat într-un accident ușor, un consultant daune te va ajuta cu toate informațiile necesare.
Pentru început sună la numerele de telefon afișate în site. Dacă evenimentul s-a produs seara sau noaptea, îți recomandăm să discuți cu un operator pe chat-ul online disponibil non-stop.

Este bine să știi!

1. Accidentul trebuie să fie declarat în maxim 30 de zile de la producerea acestuia, în caz contrar ți se poate suspenda permisul auto.
2. Înainte să suni la biroul de accidente ușoare, este indicat să ai la îndemână actul de identitate, documentele mașinii și asigurarea RCA
3. Dacă tamponarea este minoră, încearcă să te înțelegi cu celălalt conducător auto pe cale amiabilă.
4. Dacă ai fost implicat într-un accident în care șoferul vinovat pleacă sau nu vrea să se prezinte la secția de poliție, trebuie să oferi toate detaliile pe care le-ai reținut despre respectivul autovehicul: marca și numărul mașinii, culoara sau orice alte informații care pot fi de folos. Află cum te putem ajuta în situația în care șoferul fuge de la locul accidentului.

La service-ul nostru beneficiezi de constatare daună și decontare directă, reparație autoturism și mașină de curtoazie În plus, deschiderea dosarului se poate face chiar în ziua solicitării.

Sună și programează-te la constatare.