constatari daune

Uite cum poti repara mașina

Intervenim in calitate de unitate reparatoare si birou constatare accidente fara polita RCA / vinovat RCA strain

Discuta cu unul din operatorii nostri in vederea programarii pentru deschidere dosar de dauna in urma unui accident suferit cu o masina care nu detine polita RCA valabila.

Ne ocupam de toata documentatia aferenta deschiderii dosarului de despagubire, inclusiv decontarea reparatiei catre unitatea noastra.

FPVS va despagubi prejudiciile aduse autoturismului dvs. in cazul accidentului chiar daca vinovatul nu are o polita RCA sau a fugit de la locul accidentului. Prin urmare, FPVS isi va recupera banii de la vinovatul in cauza, la o data ulterioara.

In conculzie, in caz de accident fara RCA, nu trebuie sa va ingrijorati de solutionare.

BAAR, ca organism de compensare, nu are calitate procesuala pasiva sau de parte responsabila civilmente in raport cu persoanele prejudiciate in urma producerii accidentelor de vehicule.

Persoanele juridice care s-au subrogat in drepturile persoanelor pagubite prin accidente produse in conditiile prevazute la lit. a) nu pot sa depuna cereri de despagubire la BAAR.

Ce trebuie să faci dacă ai fost implicat într-un accident cu un autoturism fără asigurare RCA

Cifrele oficiale spun că doar 72.5% din totalul vehiculelor înmatriculate au încheiat o asigurare RCA. Asta înseamnă că poți fi oricând implicat într-un accident cu un autoturism fără asigurare RCA valabilă sau șoferul vinovat de accident să fugă de la locul evenimentului.

Pentru astfel de situații, persoanele prejudiciate prin accidente de autovehicule neasigurate RCA sau produse de autori neidentificați se pot adresa consultantilor nostri.

Trebuie sa aveti la indemana constatarea amiabila intocmita cu partea vinovata de accident sau proces verbal constatare de la Politie, copie in format electronic sau fizic permis de conducere, Carte de identitate si Talonul autoturismului vinovat de accident.

Unitatea noastra se ocupă de constatare, reparație și decontare cu FPVS (Fondul de Protecție a Victimelor Străzii). Baar își va recupera banii plătiți de la persoanele responsabile pentru producerea prejudiciului.

Discută cu un consultant daune și află cum te putem ajuta.

Ai nevoie de suport?

Contactează-ne la telefon 031 9665 (tarif normal) sau prin Chat Online
de Luni până Duminică între orele 08:00 – 24:00

centru constatare daune auto rca si casco bucuresti