Accident cu o mașină fără RCA?

Discută cu unul din operatorii noștri în vederea programării pentru deschidere dosar de daună în urma unui accident suferit cu o mașină care nu deține poliță RCA valabilă.


București: 031 9665 (tarif normal)

Ilfov: 0731 672 427

constatari daune
Uite cum poți repara mașina

Intervenim în calitate de unitate reparatoare și birou constatare accidente fără poliță RCA / vinovat RCA străin

✅ Ne ocupăm de toată documentația aferentă deschiderii dosarului de despăgubire, inclusiv decontarea reparației către unitatea noastră.

✅ FPVS va despăgubi prejudiciile aduse autoturismului dvs. în cazul accidentului chiar dacă vinovatul nu are o poliță RCA sau a fugit de la locul accidentului. Prin urmare, FPVS își va recupera banii de la vinovatul în cauza, la o dată ulterioară.

✅ În conculzie, în caz de accident fără RCA, nu trebuie să vă îngrijorați de soluționare.

BAAR, ca organism de compensare, nu are calitate procesuala pasiva sau de parte responsabila civilmente in raport cu persoanele prejudiciate in urma producerii accidentelor de vehicule.

Persoanele juridice care s-au subrogat in drepturile persoanelor pagubite prin accidente produse in conditiile prevazute la lit. a) nu pot sa depuna cereri de despagubire la BAAR.

Ce trebuie să faci dacă ai fost implicat într-un accident cu un autoturism fără asigurare RCA

✓ Cifrele oficiale spun că doar 72.5% din totalul vehiculelor înmatriculate au încheiat o asigurare RCA. Asta înseamnă că poți fi oricând implicat într-un accident cu un autoturism fără asigurare RCA valabilă sau șoferul vinovat de accident să fugă de la locul evenimentului.
✓ Pentru astfel de situații, persoanele prejudiciate prin accidente de autovehicule neasigurate RCA sau produse de autori neidentificați se pot adresa consultantilor nostri.
✓ Trebuie sa aveti la indemana constatarea amiabila intocmita cu partea vinovata de accident sau proces verbal constatare de la Politie, copie in format electronic sau fizic permis de conducere, Carte de identitate si
Talonul autoturismului vinovat de accident.

✅ Unitatea noastra se ocupă de constatare, reparație și decontare cu FPVS (Fondul de Protecție a Victimelor Străzii). Baar își va recupera banii plătiți de la persoanele responsabile pentru producerea prejudiciului.
✅ Discută cu un consultant daune și află cum te putem ajuta.

Ai nevoie de suport?

Contactează-ne la telefon 031 9665 (tarif normal) sau prin Chat Online
de Luni până Duminică non-stop

centru constatare daune auto rca si casco bucuresti